14 Şubat 2023 Salı

референтен qr код на binance

 референтен qr код на binance


За да получите референтен QR код на Binance, трябва да създадете акаунт в Binance и да посетите раздела "Приглашаване на приятели" в профила си. Там ще намерите опцията "Референтен QR код", която можете да споделите с приятелите си, за да ги поканите да се регистрират в Binance.

След като споделите референтния QR код с приятелите си, те могат да го сканират с мобилно приложение за сканиране на QR кодове или да го въведат ръчно в полето за референтен код при регистрацията си в Binance. Когато приятелите ви създадат акаунт в Binance, ще получите награда в зависимост от програмата за препоръки на Binance. Обикновено тази награда е във вида на комисионна от търговските такси на приятелите ви или от бонуси в криптовалута.

референтен qr код на binance

Програмата за препоръки на Binance има различни нива на наградите в зависимост от броя на препоръките, които правите, и от това дали вашите приятели използват Binance за търговия. Например, ако имате няколко приятели, които използват Binance, може да получите по-голяма комисионна от техните търговски такси. В допълнение към референтния QR код, в Binance съществуват и други начини да поканите приятели да се присъединят към платформата, като споделяне на линк или уникален код.

Binance също предлага различни инструменти и ресурси, за да помогне на потребителите да поканят приятели и да увеличат своите награди в програмата за препоръки. Например, можете да видите статистика за броя на приятели, които сте поканили и колко награди сте получили в профила си на Binance. Можете също да намерите рекламни банери и линкове, които можете да споделите в социалните мрежи или на вашата уеб страница. Тези инструменти не само улесняват поканата на приятели, но и гарантират, че всички препоръки и техните награди са свързани правилно с вашия профил в Binance.


0 comments:

Yorum Gönder

референтен qr код на binance Yayınımızın Yorum Kuralları:

1- референтен qr код на binance bağlantısına atacağınız yorumlarda argo barındırmayınız.
2- референтен qr код на binance bağlantısına atacağınız yorumlarda küfür barındırmayınız.
3- референтен qr код на binance bağlantısına atacağınız yorumları saygı çerçevesinde atınız.
Aksi halde референтен qr код на binance bağlantısına atacağınız yorumlar onaylanmayacaktır.