25 Temmuz 2018 Çarşamba

Google Play Durduruldu Hatası Neden Olur?

Google Play Durduruldu Hatası Neden Olur
Google Play 
Birçok Android kullanıcısının son zamanlardaki en büyük problemlerinden biri de Google Play durduruldu hatasıdır. Peki Google Play durduruldu hatası neden olur? Bu hatanın sebepleri nelerdir ya da ne sebeplerle Android sistemlerde bu hata alınır? İşte hemen altta.

- Google Play durduruldu hatası alıyorsanız bilin ki bu hata herhangi bir uygulamanızın son güncellemesinden kaynaklı olabilir. Uygulamanızın güncellemesi Google Play ile uyumlu olmayabilir ya da telefonunuzun sürümü düşük olabilir. Bu sebeple Google Play durduruldu hatası alınabilir.

- Google Play durduruldu hatasının diğer bir sebebi de Android telefonun RAM parçasında sorun çıkmasıdır. Telefon açıldıktan hemen sonra Google Play arkaplanda çalışmaya başladığı için ve telefonun RAM parçasında sorun olmasından kaynaklı olarak telefon otomatik olarak Google Play uygulamasını durdurur. Bu da karşınıza Google Play durduruldu hatası olarak çıkabilir.

- Google Play durduruldu hatasının diğer bir sebebi de Google Play dışında indirilen uygulamalardır. Eğer Google Play haricinde bir yerden uygulama indirdiyseniz Google Play ile uyumlu olmayabilir ya da telefonunuzu Google Play ile entegre olarak kullanamıyor olabilir. Bu da Google Play uygulamasının durdurulmasına yol açabilir.

- Bütün bunlar dışında telefonunuzun başka bir parçasından kaynaklı telefonunuz ilk açılan uygulamalardan biri olan ve arkaplanda çalışan Google Play uygulamasını durdurabilir. Çünkü sorun yaratan parça telefonun çalışmasını engelliyor olabilir ve telefon kaldıramadığı için arkaplan uygulamalarından ilki olan Google Play uygulamasını durdurur.

0 comments:

Yorum Gönder

Google Play Durduruldu Hatası Neden Olur? Yayınımızın Yorum Kuralları:

1- Google Play Durduruldu Hatası Neden Olur? bağlantısına atacağınız yorumlarda argo barındırmayınız.
2- Google Play Durduruldu Hatası Neden Olur? bağlantısına atacağınız yorumlarda küfür barındırmayınız.
3- Google Play Durduruldu Hatası Neden Olur? bağlantısına atacağınız yorumları saygı çerçevesinde atınız.
Aksi halde Google Play Durduruldu Hatası Neden Olur? bağlantısına atacağınız yorumlar onaylanmayacaktır.